Maatschappelijk supporter van Excesior4All

Rotary Club Rotterdam Stad eerste maatschappelijke supporter van Excelsior!

Maart 2019
 

Tijdens de wedstrijd tussen Excelsior en FC Emmen heeft Excelsior4All haar eerste maatschappelijk supporter van de Stichting mogen ontvangen: Rotary Club Rotterdam Stad. Dit zorgde voor vele blije kindergezichten in het stadion. De samenwerking tussen de twee partijen maakte het mogelijk dat maar liefst 250 kinderen het duel konden bijwonen op de Excelsior4All tribune. Zo genoten o.a. kinderen van het Educatieproject “Playing for Succes”, de kinderen van de Excelsior Schools De Wilgenstam en OBS Pierre Bayle School en de deelnemers van de Excelsior Street League van de wedstrijd. Voor alle kinderen was het een unieke belevenis.


Unieke wedstrijdbelevenis
Een unieke belevenis geven aan onder meer kinderen is precies hetgeen wat Excelsior4All met deze samenwerking wil bereiken. Ook Rotary Club Rotterdam Stad wil dat graag. De serviceclub richt zich namelijk met name op jongeren in Rotterdam die extra zorg of een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken en daar kan het ondersteunen van een maatschappelijke stichting zoals Excelsior4All natuurlijk bij helpen.
 

Rotary Club Rotterdam Stad

“Wij willen gezamenlijk goede doelen ondersteunen zoals hier bij Excelsior. De regio Rotterdam is erg belangrijk voor ons”, aldus Anne-Marie Kroon, voorzitter van Rotary Club Rotterdam Stad. Radboud Godron, voorzitter van de Community Service commissie, vult Kroon aan: “Wij vinden het belangrijk dat we een bijdrage aan de samenleving leveren. Niet alleen financieel, want we willen ook fysiek aanwezig zijn, zodat we mensen nog beter kunnen helpen. Iets waar we ons dus écht voor kunnen inzetten, want we zijn een serviceclub.”
 


Open Armen

Excelsior4All ontvangt de Rotary Club Rotterdam Stad met open armen. “Anno 2019 is het belangrijk voor een organisatie om iets terug te doen voor de samenleving waarin zij actief zijn. Vele bedrijven voldoen daar nog niet aan en proberen dit nog wel in te vullen. Door een samenwerking op te starten met Excelsior4All wordt direct het Social Return On Investment, SROI, beleid ingevuld. Wij gaan daarom ook graag in gesprek met bedrijven om met elkaar een samenwerking aan te gaan.” vertelt directeur Niels Redert.